Έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του FabricJunkie

Ακυρώσεις – επιστροφές

Ακυρώσεις – επιστροφές

Αλλαγή/ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή/ακύρωση της παραγγελίας σας για οποιοδήποτε λόγο, εφόσον δεν έχετε λάβει ακόμα το ενημερωτικό e-mail ότι η παραγγελία σας έχει διεκπεραιωθεί και αποσταλεί.  Παρακαλούμε να επικοινωνείτε άμεσα στο τηλ: 2313117399, στο e-mail: hello@fabricjunkie.gr, ή με τη φόρμα επικοινωνίας του καταστήματός μας.

Εάν έχετε ήδη εξοφλήσει την παραγγελία σας με κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση:

  • Στην περίπτωση της αλλαγής παραγγελίας, ακυρώνουμε την προηγούμενη απόδειξη πώλησης και σας επιστρέφουμε την αξία της στο λογαριασμό IBAN που θα μας υποδείξετε, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών.  Σας αποστέλλουμε ενημερωτικό e-mail με την αξία της νέας παραγγελίας σας, προχωρείτε σε νέα πληρωμή και εκδίδουμε νέα απόδειξη πληρωμής.
  • Στην περίπτωση της ακύρωσης παραγγελίας, ακυρώνουμε την απόδειξη πώλησης και σας επιστρέφουμε την αξία της στο λογαριασμό IBAN που θα μας υποδείξετε, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών.

Σημαντικό:  Επιβαρύνεστε τα πιθανά τραπεζικά έξοδα, εάν ο ΙΒΑΝ λογαριασμός σας ανήκει σε άλλη τράπεζα εκτός Eurobank και Τράπεζας Πειραιώς.

 

Αλλαγή/επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων

Αλλαγές/επιστροφές υφασμάτων που δεν είναι ελαττωματικά ή δεν έχουν αποσταλεί λανθασμένα από εμάς, δεν γίνονται δεκτές.

Δεχόμαστε αλλαγές/επιστροφές άλλων προϊόντων, εφόσον δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και βρίσκονται στην αυθεντική συσκευασία τους, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, όπως αυτή φαίνεται στο σχετικό δελτίο της εταιρίας courier.

Παρακαλούμε να επικοινωνείτε άμεσα στο τηλ: 2313117399, στο e-mail: hello@fabricjunkie.gr, ή με τη φόρμα επικοινωνίας του καταστήματός μας, για τον προγραμματισμό της αλλαγής/επιστροφής. 

Όταν παραλαμβάνουμε πίσω το επιστρεφόμενο προϊόν και διαπιστώνουμε ότι βρίσκεται στην αρχική συσκευασία του, δεν έχει φθορές και δεν έχει χρησιμοποιηθεί:

  • Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντων, ακυρώνουμε την προηγούμενη απόδειξη πώλησης και σας επιστρέφουμε την αξία της στο λογαριασμό IBAN που θα μας υποδείξετε, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών.  Σας αποστέλλουμε ενημερωτικό e-mail με την αξία του νέου προϊόντος, προχωρείτε σε νέα πληρωμή και εκδίδουμε νέα απόδειξη πληρωμής.
  • Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντος, ακυρώνουμε την προηγούμενη απόδειξη πώλησης και σας επιστρέφουμε την αξία του στο λογαριασμό IBAN που θα μας υποδείξετε, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών.

Σημαντικό:  Επιβαρύνεστε τα πιθανά τραπεζικά έξοδα, εάν ο λογαριασμός σας ανήκει σε άλλη τράπεζα εκτός Eurobank και Τράπεζας Πειραιώς, όπως επίσης και τα μεταφορικά έξοδα.

 

Αλλαγή/επιστροφή ελαττωματικών ή λανθασμένων προϊόντων

Ελέγχουμε πολύ προσεκτικά τα προϊόντα που σας αποστέλλουμε, για να είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις αγορές σας.  Στις περιγραφές των προϊόντων μας, προσπαθούμε να περιλαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση τους, τα χαρακτηριστικά τους και τις οδηγίες για την φροντίδα τους.  Επίσης, χρησιμοποιούμε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα επεξεργασίας των παραγγελιών σας, ώστε να ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους.

Εάν, παρ’ όλα αυτά, παρουσιάζουν κάποιο ελάττωμα που δεν οφείλεται σε ακατάλληλη χρήση ή φροντίδα, ή σας αποστείλαμε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε να επικοινωνείτε άμεσα στο τηλ: 2313117399, στο e-mail: hello@fabricjunkie.gr, ή με τη φόρμα επικοινωνίας του καταστήματός μας εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή τους, όπως αυτή φαίνεται στο σχετικό δελτίο της εταιρίας courier.

Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι όπως περιγράφεται και στην αλλαγή/επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων.

Σημαντικό:  Δεν επιβαρύνεστε τα πιθανά τραπεζικά έξοδα, εάν ο λογαριασμός σας ανήκει σε άλλη τράπεζα εκτός Eurobank και Τράπεζας Πειραιώς, όπως επίσης και τα μεταφορικά έξοδα.

ΓΑΜΒΕΤΑ 7, 54641 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

hello@fabricjunkie.gr

+30 2313117399

#FABRIC_JUNKIE