Έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του FabricJunkie

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις
Εδώ θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις και απορίες για τις αγορές σας.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Όχι, το FabricJunkie λειτουργεί μόνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ναι, σε κάθε παραγγελία σας μπορείτε να ζητήσετε έως τρία δείγματα (διαστάσεων 10×10 εκατοστά) από τα υφάσματά μας χωρίς χρέωση.

Μπορείτε να παραγγείλετε την ποσότητα υφάσματος που επιθυμείτε ανά δέκα εκατοστά, είτε χρησιμοποιώντας τα +/-, ή συμπληρώνοντας απευθείας το κουτάκι με τα μέτρα.   Η συνολική τιμή του προϊόντος υπολογίζεται και μπορείτε να τη δείτε στο καλάθι αγορών σας.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το χώρο μας.

Χρησιμοποιούμε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα επεξεργασίας των παραγγελιών σας, ώστε να ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους.  Εάν, παρ’ όλα αυτά, γίνει κάποιο λάθος στην παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός τριών (3) ημερών από την παραλαβή της, για να το διορθώσουμε άμεσα!

Ελέγχουμε πολύ προσεκτικά τα προϊόντα που σας αποστέλλουμε, για να είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις αγορές σας.  Στις περιγραφές των προϊόντων μας, προσπαθούμε να περιλαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση τους, τα χαρακτηριστικά τους και τις οδηγίες για την φροντίδα τους. Εάν, παρ’ όλα αυτά, παρουσιάζουν κάποιο ελάττωμα  που δεν οφείλεται σε ακατάλληλη χρήση ή φροντίδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός τριών (3) ημερών από την παραλαβή τους!

Επιστροφές υφασμάτων που δεν είναι ελαττωματικά ή δεν έχουν αποσταλεί λανθασμένα από εμάς, δεν γίνονται δεκτές.  Επιστροφές άλλων προϊόντων γίνονται δεκτές, εφόσον δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και βρίσκονται στην αυθεντική συσκευασία τους, εντός τριών (3) ημερών από την παραλαβή τους.  Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ΓΑΜΒΕΤΑ 7, 54641 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

hello@fabricjunkie.gr

+30 2313117399

#FABRIC_JUNKIE